Friday, October 11, 2013

review VCO Everlynn

actually, dari dulu lg aku nak makan VCO.
but kekangan masa sebagai student duit habis beli benda ntahpape aku tak beli2 pun.

anyway, since skrg tgh LI,
mcm ade la mase sket kan.
lebih2 lagi kawan sendiri, suhaira yang jual. haha.

so, after two weeks makan VCO tu,
oh and plus Vitamin C y bli kat Watsons je,
i do feel some changes.

1) Kulit rasa lain. kulit Rasa lagi lembab. lagi Moist giteww.
    especially kulit muka. Not bad la kan.kulit kat tempat lain pun rasa mcm kulit baby yuolss.
macam beza antara kek marble kering tu dgn kek vanilla moist.
ok lapar.

2) then, my bowel movements is getting healthier. Pagi2 mesti pergi toilet tanpa sebarang kesukaran. haha.

setakat ni tu jela y aku rasa.
yang lain lain tu kena tunggu lama sikit kot. hehe




2 comments:

~emi~ said...

Sama Yanaaa. Aku pun tgh ambik supplement skrg ni. Tapi bkn Everlyn. Aku ambik Ephyra. Baru seminggu consume benda alah ni. Rasa kot beza bila ambik supplement ni. Dulu2 tak mampu. Now blh berjinak2 dh sikit. Hikhik. Pepagi selalunya aku mengantuk gila. Sampai ofis aku tido dulu smpai ramai org dtg baru bgn. Skrg ni dah x mcm tu lg dah. Tak mengantuk dah. Segar bugar je. Kira dy kasi tenaga lebih ar. Pasal sistem pencernaan tu pun ye jgk. Pasal kulit makin rasa ok tu,aku x tahu la effect ephyra ni or effect product lain sbb skrg ni mcm2 aku try utk muka. SK-ii, cosmoderm, loreal..haha. Paling eksaited bila aku dah tak ngantuk dah kat ofis. Rasa energetic je. Tapi alamak sengkek la tetiap bulan lepas ni jwbnya. Huhu

Suhaira Abu Bakar said...

oitt makcik, bg lah aku sms review VCO everlynn ni, leh aku post kat instagram ke.. kui kui kui