Monday, October 21, 2013

i'm not gonna cry. T.T

(Source)




Friday, October 11, 2013

review VCO Everlynn

actually, dari dulu lg aku nak makan VCO.
but kekangan masa sebagai student duit habis beli benda ntahpape aku tak beli2 pun.

anyway, since skrg tgh LI,
mcm ade la mase sket kan.
lebih2 lagi kawan sendiri, suhaira yang jual. haha.

so, after two weeks makan VCO tu,
oh and plus Vitamin C y bli kat Watsons je,
i do feel some changes.

1) Kulit rasa lain. kulit Rasa lagi lembab. lagi Moist giteww.
    especially kulit muka. Not bad la kan.kulit kat tempat lain pun rasa mcm kulit baby yuolss.
macam beza antara kek marble kering tu dgn kek vanilla moist.
ok lapar.

2) then, my bowel movements is getting healthier. Pagi2 mesti pergi toilet tanpa sebarang kesukaran. haha.

setakat ni tu jela y aku rasa.
yang lain lain tu kena tunggu lama sikit kot. hehe




Thursday, October 3, 2013

.

i've never been so much depressed like today.
life do has its ups and down.
but this time, i crack, shattered myself all over the floor.
the waves that keep coming is so much high.

i dont even have the strength to cry anymore.
i've never feel this unstable.
emotionally unstable.



the worst thing is,
it's my birthday today.



Happy birthday,liyana.
May Allah bless you always.