Sunday, February 10, 2013

homey and smiley.

i'm at home now. dah balik ke kulai sejak jumaat lepas :)

and guess what?

i pass the exam ! :D
alhamdulillah.

walaupun tak cecah pun marks 900 seperti yang akak2 ni dapat,
walaupun rasa i got the lowest among them
walaupun tak tahu pun sebenarnya markah diorang tapi mana y keluar sebelum aku semua markah 900 above,
i still feel blesed.

debar2 tu jangan cakap lah wei.
kalah masa jawab spm dulu.
jawab exam final pun tak macam ni la.
maybe sebab three weeks non stop and terus exam, it is a trembling things to endure.

ada orang pernah ck kot ngan aku. the exam is easy. then sebab tu rasa ohh join jela. senang je kot.
and then, ou yes, susah weiii. part hafal tu mmg la kena kan, nk kata susah menghafal tak jugak, but the worst part is,

you have to restrain your brain to read all those question yang tak berkaitan buat masa tu tapi sebenarnya berkaitan and berguna sebenarnya kalau faham.

brain : read all of this yana. read those thing.

me: no, i only need the keyword,keyword, keyword, keyword, key. . . . refresh the data by doing query bla bla bla shcemabinding bla bla bla big quote bla bla bla insert delete bla bla go bla bla adventureworks2008 bla bla bla server alter trace - oh no - the keyword.



and the rest is history.





so, i woke up at 4.30 to do my last revision because i know i really2 did not study before. just playing games at facebook .
 we need to enter the room in pair because to avoid any err like the server down or else. well, the server in USA so they need to be really careful. sebab 2 hari before kami jawab, budak utem dah jawab dulu, and masa tu problem server and diorang terpaksa tunda paper pagi ke paper petang. kesian la kan mana y da beli tiket balik kampung tu T.T

 log in dua orang dua orang dulu. i'm the second pair entering the room with kak wani.

enter the room at 9.32 am . i remember this because we have to wrote down the time we got in and out.

sit at my place. place 22. answer survey, start the exam.

answer the exam, *kudoss to my brain, i love you, brainy*, recheck three times,
click finish.
answer the different survey again, and wait for it, wait for it, wait for it, wait for it, wait for it----
                                     *********************************
                                          Congratulation !! you passed !!
                                               Your mark = ***
                                           *************************

i released my biggest happy sighed there. ahhhhhhhhhh
finally i'm free and pass the cert. :)


and i got out at 11.15 am.


thank you Allah
:)




No comments: