Thursday, January 17, 2013

kuciwa

kuciwa.
kuciwa tahu.
punah harapan.
isk isk isk.
paper terakhir ku punah.
carry marks je tinggi sket.
T.T


hari isnin da start 3P.
tapi penempatan tempat tinggal tiba2 encik hatta kata kena urus sendiri jugak.
so, da called kak zah, nak tumpang rumah utk 3 minggu. isk.isk.

tak jadi duduk rumah sewa. alhamdulillah. dapat TDI. ihik ihik
mengimbas kenangan tahu. tempat dating makan kat kafe. bhahaha
so, for the last sem i will stay in KKTDI.

eh, syued pun kat TDI rasenye.
boleh la kacau dia hari2 sekarang. haha
i rareley meet her. kalau jumpa pun sebab tunggu bus depan fakulti.
either masing2 da balik kelas or aku balik dia pergi and vice versa.
tgk dia jadi tahun 1 rasa jeles pulak. kawan dengan budak2 muda yuolls. haha
maintain tau dia tak kena panggil kakak.

kita ni orang panggil kakak dah.
22 dah wei tahun ni.

frankly, i dont feel matured enough yet.
they always say pengalaman mematangkan kita.
adakah aku ni tak cukup pengalaman?
or its just me yang nak avoid becoming more mature?
i dont know.
i do feel i'm being pampered lagi.

kalau nak tahu, sampai harini aku tak berani lagi bawak kereta manual. padahal lesen dah full dah.
auto kemain macam pelesit. again, sape yang tak reti bawak auto ye dok?
tak brani bawak manual lg dikira tak matang tak?

boros kemain bila nampak makanan sedap dikira tak matang tak? wuwuwuwu T.T
nampak baju cantik walau tak muat tapi nak beli jugak dikira tak matang jugak ke?
tak pun malas nk masak pun tak matang ke?
tahu esok paper last tapi nak main game criminal case dalam FB pun dikira tak matang lagi ke? T.T tapi seronok taw main tu. T_T



entah entah kena kahwin dulu baru matang kot.
ekekekekeke
lempang diri sendiri

No comments: