Wednesday, December 19, 2012

PSM 1

hari ini, rabu 19/12/12, pada hari jadi emak, hari jadi nili, telah berlangsungnya satu majlis bersejarah.

majlis temuramah dan siaran langsung liyana.
press conference mengenai Projek PSM 1 beliau di hadapan para panel yang ingin mengetahui sejauh mana keutuhan projek tersebut.

pada mulanya semua datuk-datuk, menteri-menteri, ketua-ketua kampung turun menghadirkan diri. tetapi itu semua pada hari isnin dan selasa. yelah majlis buat seminggu. larat pulak nak datang seminggu kan.

jadi,liyana telah berjaya mengharungi press conference tersebut tanpa kehadiran para datuk, menteri, dan ketua kampung. jadi, kegugupan menjawab soalan panas telah berkurang. lebih2 lagi panel pertama baru lepas makan dan berasa bahagia.

panel kedua ku sangka panas sampai ke petang tetapi hujan ditengah hari. soalan beliau lebih panas dari panel pertama.

panel ketiga sangat cool. tiada nada marah, benci atau sedih.

ini baru PSM 1. PSM 2 tak tahu lagi. T_T

gap cuti sebulan pun dah hilang.
di isi dengan kursus 3P.
50-50 nak pergi ke tak.
tapi apakan daya, 3P team siap call kenapa aku tak nak pergi.
tak ada alasan, mungkin sebab mereka tengok alamat aku dekat, jadi harapan tinggi supaya pergi.
fine.
i am going 3P.

herrmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

PSM.
tak apa.
redha.
dah lepas walaupun banyak jugak error.
kerana tak dapat balik rumah harini dan tak dapat makan kek tiramisu mak&nili, esok aku nak pergi karaoke.
karaoke bersama girlfriend tersayang.

lepastu tu sambung tidur,tidur dan tidur.

moga mimpi lupi sebab rindu,
mimpi kek tiramisu sebab tak dapat makan,
mimpi pergi parrtaayyyhh hari jadi,
mimpi dapat jawab semua soalan panel dengan bangga tanpa error,
mimpi sedang tidur di rumah. T_T

mimpi indah.
sila datang.








i miss you.








No comments: