Saturday, December 22, 2012

sweetie.

i am bored.
i will be going home after this. because it is too bored here.

so, while i am questioning why there is nothing to do today, i reminisced my life. i read all my post.
and it start 2 years ago.

it hit me.
i miss them.
i miss those souls that always made me laugh.
that were always there to help me did my homework.
my reports.
my maths.
my equations.
i miss how mature they are in their on way to think a thing in their own perspective.
how cool they are accepting me for what i am.
for what i did.
for what i said.
how i cherished them to be so brilliant, naive, kind, loving, big-hearted and never told anyone our flaws.
how i wished to meet them again.
being 18 again.
being matrics student again.
how we were looking for our ways to be teenagers.
and at the same time trying to enjoy things to the fullest.
 no matter how much skeleton in the closet, we accept.
we hear.
we keep.
we let it be.

it is undeniable how my life in matrics was one of the best moment i ever had.
Allah give me something that were so beautiful and i rarely realizing it.
it is sad how we can only be together only for a year. it's not even a year.
i miss you guys :')

no matter where you all know, i miss you . may Allah bless you all. :')
insyaAllah, one fine day, i will find you all. even it is just to ask, "how are you?".



infoTech, architect, chemist, intern_business kot, i dont remember :'(, tech_teacher,  engineer.





university life without you guys is quite dull. i admit it :'(

but, life is just being life. that's how it works.
and i met friends, best friends that are so extraordinary.
they are people who will be there for me.
accepting me for who i am.
just like what you guys did.


i am the pelupa one. 
i remember how one of you will remind me about my things that are everywhere being left by me.
here, i got them also. HAHA.





I miss you guys. 





Wednesday, December 19, 2012

PSM 1

hari ini, rabu 19/12/12, pada hari jadi emak, hari jadi nili, telah berlangsungnya satu majlis bersejarah.

majlis temuramah dan siaran langsung liyana.
press conference mengenai Projek PSM 1 beliau di hadapan para panel yang ingin mengetahui sejauh mana keutuhan projek tersebut.

pada mulanya semua datuk-datuk, menteri-menteri, ketua-ketua kampung turun menghadirkan diri. tetapi itu semua pada hari isnin dan selasa. yelah majlis buat seminggu. larat pulak nak datang seminggu kan.

jadi,liyana telah berjaya mengharungi press conference tersebut tanpa kehadiran para datuk, menteri, dan ketua kampung. jadi, kegugupan menjawab soalan panas telah berkurang. lebih2 lagi panel pertama baru lepas makan dan berasa bahagia.

panel kedua ku sangka panas sampai ke petang tetapi hujan ditengah hari. soalan beliau lebih panas dari panel pertama.

panel ketiga sangat cool. tiada nada marah, benci atau sedih.

ini baru PSM 1. PSM 2 tak tahu lagi. T_T

gap cuti sebulan pun dah hilang.
di isi dengan kursus 3P.
50-50 nak pergi ke tak.
tapi apakan daya, 3P team siap call kenapa aku tak nak pergi.
tak ada alasan, mungkin sebab mereka tengok alamat aku dekat, jadi harapan tinggi supaya pergi.
fine.
i am going 3P.

herrmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

PSM.
tak apa.
redha.
dah lepas walaupun banyak jugak error.
kerana tak dapat balik rumah harini dan tak dapat makan kek tiramisu mak&nili, esok aku nak pergi karaoke.
karaoke bersama girlfriend tersayang.

lepastu tu sambung tidur,tidur dan tidur.

moga mimpi lupi sebab rindu,
mimpi kek tiramisu sebab tak dapat makan,
mimpi pergi parrtaayyyhh hari jadi,
mimpi dapat jawab semua soalan panel dengan bangga tanpa error,
mimpi sedang tidur di rumah. T_T

mimpi indah.
sila datang.








i miss you.








Tuesday, December 18, 2012

monotonous.

aku tak tahu nak rasa apa sekarang ni.
nak takut?
seram?
sejuk?
malas?
stress?
bingung?
tension?
tak tahu.tahu?

semalam mintak tolong zuhairi buatkan sistem. sebenarnya mintak tolong ajar, tp at the end, aku rasa, dia yang buatkan. terima kasih zuhairi T_T :')

and sempat pergi tgk mereka2 present psm. sekali lagi, monotonous. tak tahu apa punya perasaan muncul.
emosi betul.
pasal lapar pun aku emosi.
pasal kena jalan laju2 pun aku emosi.
pasal bau badan orang lain  pun aku emosi.
pasal makan nasi pun emosi.
semua tak boleh.
semua tak kena.

tidur pun emosi.
gaduh ngan lupi pun emosi.
senang kata aku tak tahu nak rasa apa.




lebih-lebih lagi esok.
esok.
esok.
esok.

Monday, December 10, 2012

sleep




i had not sleep yet for more than 20 hours.  woke up at 10 am sunday yesterday. still havent sleep yet now.
it's 6.15 am of monday.
and it is just PSM 1.
i wonder how it would be when in PSM 2.

but, it's fun ! :D  

yeah, me too. me think me crazy already. 

fun?! what was i thinking about ?!?!

but it is fun. 

oh goshhh. i need some sleep.















sleep.

Sunday, December 9, 2012

super duper busy

i am super duper busy. but i dont have the courage, the spirit to start all these works. *sigh

Saturday, December 8, 2012

worth to read.


Tuesday, December 4, 2012

Takeaway Truth




when nobody else celebrate you,learn to celebrate yourself.when nobody else compliments you, then compliment yourself.it's not up to other people to keep you encouraged.it's up to you.Encouragement should come from the inside.