Tuesday, August 7, 2012

overdose.


pejam celik pejam celik dah hampir sepuluh ramadan terakhir ye.
sekejap betul masa berlalu.
rasa macam zupp zappp zupp zappp eh eh dah raya

hari ni lauk berbuka aku rasa takla banyak mana tp perut ni rasa ketatttt. overdose kah?

aku rasa aku makan nasi , kari ayam, dengan air je.
ke air y banyak. tu y ketat. mungkinn mungkinnn

and yes, short sem dah nak habes. minggu depan hari kames hari exam menandakan hari last short sem.
dan juga hari last ada sem 3. dan juga menandakan juga bulan sembilan aku dah tahun TIGA. *kecut perutt
sem depan dah buat psm. i love you programming. i love you. i love you. please love me back.

tp tajuk psm tak confirm lagi. sobss sobbss acammmneee ni? uwaaaaaa ! T_T
moga cepatlah lah datang ilham. cepatlaahhh

oh yaa . tadi g bazar ramadan kan, aku beli dah susu yang aku dok usyaaa dari ramadan pertama arituu.
usyaa je sebab rase mahal. sobsss T_T

tp utk mengelakkan kempunan, aku beli jugaklah. kang tido malam ayaq liyoq meleleh jaa susah jugakk

ni haaaa ! :D
aku beli yang stroberi. antara tiga ni kalau disuruh pilih, yes, still stroberi. baru jagung kot. sebab kalau coklat nanti aku rasa macam ape ye, ntahla, taktaw nk explain briefly camne =_=


dulu aku rasa time sekolah dulu taklah sampai rm 2 harga dia. tp takpe, demi perut, aku beli jugaklahh :)
hewhewhew
and yes, rasa dia tak berubahh yeayyy ! :D

or mungkin kurang pekat sikit je kot. tak y macam dulu


bahagia dah sekarang. sebab dapat minum susu segar.







Monday, August 6, 2012

lemah

kita semua lemah.
lemah kerana tak pernah menghargai.
lemah kerana mudah melupakan.
lemah kerana akan mati.
lemah kerana masih hina.
lemah kerana akan pergi satu hari nanti.

tapi lemah itu indah.
indah sebagai manusia.

alhamdulillah.
terima kasih Allah.
untuk rezekiMu.
untuk dilahirkan sebagai manusia.
untuk dilahirkan di Malaysia.
untuk dilahirkan islam.
untuk keluarga.
untuk berjumpa ahli istimewaMu.
untuk sempurna anggota badan.
untuk perasaan.
untuk semua.

Sunday, August 5, 2012

"kadang-kadang 
aku
 rindu masa depan"

Thursday, August 2, 2012

some nights




war does not determine whos right- only whos left