Sunday, July 15, 2012

sekretariat masum

sedang berada di dewan 5. y belakang dtii tu.
lepastu duduk2 hadap laptop.

duduk2 tu kalau takde keje, memang duduk2 hadap fb, twitter, belog2, segala menatang lah aku godak.

tapi,

duduk2 kalau y ade keje, makan pun tak sempat, balik rumah mat pun tak sempat, nak pergi tandas pun tak sempat. yelah, sikit2 org request buat macam2 benda. penat taw tak.
balik kul 12 malam.

tp nasib baik makanan free. ngeee :P

sekarang kan tengah berlansung,

masum fasa 2, uthm 2012.
i volunteerly nak join benda ni.
sebab short sem pun bape kerat jela kelas kan. projek mmg ada, harap2 lepas abes bende ni bole tumpula,
lagipun 2 subjek je. tp 2 subjek pun takut jugak. dua2 tu 3 kredit. isk.

banyak benda nak tulis. tapi bila da depan laptop ni, terus aku lupe. *bunyik cengkerik

majulah sukan untuk negara.

oh ya, rugbi  UPM 63-3 UTHM.    die bantai abes. malu taw tak,. TT_TT. takpela. they played their best.

No comments: