Sunday, June 17, 2012

semalam menangis.

i woke up late today. 

for the last 2 weeks waking up late is kinda normal. dont worry, hari selasa nanti sudah berakhir. ehehehe,

i will hv my last paper on tuesday. 
network and data communication.

konon semangat ah nak buat past year kan.
skali satu hapa pun aku tak paham. dapat2 yang past year 2010/2011.
aku syak sir sapiee y buat paper tu.
sebab paper 2009/2010 tak pulak sesusah tu kan.........

well, technically, all the tips had been given since last week., but it just me only to open the book today, ngeeeeee :P


i wish my paper is easy as hell. please encik sapiee, please dont give the hardcore one. we had straight final paper this sem TT_TT


walaupun dok bising kan paper final susah,
tapi semalam sempat la kluar . ekekekke


tengok MIB3 :D

thumbs up! :)

sebab aku nangis tengok cerita tu. ahahaha
pARt ending die la. 

sobs sobs sobs.

aku, mat, dgn wahid, tiga2 meleleh air mata. kahkahkah

ntahla, mungkin cerita y ada kaitan dgn sudden death of father memang men-tacing-kan hati.
maybe sebab aku faham kan perasaan tu T_T

dapat plak mat ngan aku dua2 anak yatim, memang tacing ah kan.

si wahid tu je aku tak paham, cite cemni je die nangis bagai, cite romantik kat wayang jgn haraplah.


well, gtg peeps :)

salam paper akhir,
doakan kita semua berjaya ya :)

2 comments:

ஜ miss klanika ஜ said...

so hr nie dh hbs paper la ea . hav fun!

liyana nabilah said...

thanks :)