Sunday, June 17, 2012

semalam menangis.

i woke up late today. 

for the last 2 weeks waking up late is kinda normal. dont worry, hari selasa nanti sudah berakhir. ehehehe,

i will hv my last paper on tuesday. 
network and data communication.

konon semangat ah nak buat past year kan.
skali satu hapa pun aku tak paham. dapat2 yang past year 2010/2011.
aku syak sir sapiee y buat paper tu.
sebab paper 2009/2010 tak pulak sesusah tu kan.........

well, technically, all the tips had been given since last week., but it just me only to open the book today, ngeeeeee :P


i wish my paper is easy as hell. please encik sapiee, please dont give the hardcore one. we had straight final paper this sem TT_TT


walaupun dok bising kan paper final susah,
tapi semalam sempat la kluar . ekekekke


tengok MIB3 :D

thumbs up! :)

sebab aku nangis tengok cerita tu. ahahaha
pARt ending die la. 

sobs sobs sobs.

aku, mat, dgn wahid, tiga2 meleleh air mata. kahkahkah

ntahla, mungkin cerita y ada kaitan dgn sudden death of father memang men-tacing-kan hati.
maybe sebab aku faham kan perasaan tu T_T

dapat plak mat ngan aku dua2 anak yatim, memang tacing ah kan.

si wahid tu je aku tak paham, cite cemni je die nangis bagai, cite romantik kat wayang jgn haraplah.


well, gtg peeps :)

salam paper akhir,
doakan kita semua berjaya ya :)

Tuesday, June 12, 2012

motif?

aku tak boleh tido.

esok exam pertama. etnik.

sem ni paper direct. 12,13,14,15, 19. *sambil usap bahu sendiri

dah rindu nak balik rumah tgk rumah. yelah, rumah tu kalau bukan aku y kemas, tak ada org kemas. *TKDMKA

rindu mak, adik2, astro, makanan, angsa, katil, bla bla bla bla

dian sastrowardoyo dan robert pattinson baby kesayangan. -cannes 2012


rindu robert pattison.

tak sempat nak topup lagi padahal tadi keluar pergi bilik nad.

meminta semangat utk stadi oop.

sayang suhaira sebab bg 70 soalan.

sayang semua org. *motip?

ape lagi ye?

ha?

doakan saya esok :)

assalamualaikum :)