Wednesday, May 2, 2012

pening.

aku pening nk pilih major sebenarnye.


sebelum ni dgn yakin aku nak network. sebab ape pun aku tak taw. sixth sense maybe. 
plus dgn lecturer y baik dan baik dan baik. 

but after g taklimat majoring, trus blur balik. tapi hati kata, cuba tetapkan pada y satu.y mula2 pilih dulu. ada sebab kenapa hati nk yang tu, ada sebab kenapa orang kata tak. kata ya.


so, ikut cakap atuk ah. tetapkan pada satu je. kalau dah minat, teruskan. 
insyaallah. 
nak solat, tgh tak bole solat. mampu doa je. :(


tapi sir baik dan baik dan baik tu kata sms je di mana2. Allah pasti terima.

tapi lagi, sir y baik dan baik dan baik tu mcm tak bg kami amek network. :(

just pray lagi.



tapi kalau pikir2 balik pun, kite kan bole cross subject.
 heeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)
tawakkaltu'alallah. 

moga dipermudahkan segalanya. amin..

2 comments:

MaT_MaTuN said...

ap kaitan setiap gambo tu dgn cite ko..angau.keke

liyana nabilah said...

hahahaha. diam la mat. kau pun tergugat ngan kehenseman die kan. ekekekekeke