Tuesday, May 29, 2012

IT MADE MY DAY!! :)

today, i had done my presentation.
finally.
akhirnya.
at last.
2 presentation taw.
*bangge sbb tak pernah buat.

after this,
tumpu final je la :)

no more quiz,
no more test,
no more class,
no more lab,
no more project.

bahagia jgn cakaplah. mcm nk pergi midnight mlm ni jugak study final untuk malam ni jugak.

and also,
tadi dok upload photoscape version baru,

then, ade la nmpak icon2 baru,

then, kelik lah dekat icon y nampak mcm manusia tu,

then,bla bla bla bla

aku pun upload la satu gmbar ni,


then, then, then, then,









nampak tak? nampak tak? y aku bulat merah tuh?

ihik ihik ihik ihik. *siryes gelak gedik 

 15 tahun tu. rase muda remaja tahu? bhahahaha


but, i kenot stand, why, 76% je shows kunon2 aku ni pompuan. ?????
ah, takpe, aku maafkan, mungkin sebab aku bertudungkan, so tak nampak rambut cantik lagi kacak bergaya. ahaks :D








*tidur dgn sengih kambeng

2 comments:

miss nadeyra said...

Apesai aku tak de pun update2 photoscape ni ? :O

liyana nabilah said...

haha. taktaw la nad. mungkin sebab kau pakai wifi uni kott O.o