Tuesday, May 29, 2012

let it be me :)

this is one of my favourite all time song.

i grown up listening this song.
i went to school listening this song.
i sit at the back seat of my mom's car listening this song.
i cooked while listening this song.

it's all because my mom had those cd's and now i don't know where it had gone. :(

listening it back reminds me of my school days.
because i grown up with it.

and yes, my mom lovessssss this kind of song.

also yes, it's kinda geli2 after hearing it for the first time, but then i'm the one who push replay button on the radio back then :)

read the lyrics.
it is so - i dont know - deep maybe. even i'm not the one who were in love when i first listening to it, but it made me wanna fall in love.
the man who wrote this song is in love maybe. and the girl is lucky.

i really wish someone sing this song for me.




I bless the day I found you
I want to stay around you
And so I beg you, let it be me

Don't take this heaven from one
If you must cling to someone
Now and forever, let it be me

Each time we meet love
I find complete love
Without your sweet love what would life be

So never leave me lonely
Tell me you love me only
And that you'll always let it be me

Each time we meet love
I find complete love
Without your sweet love what would life be

So never leave me lonely
Tell me you love me only
And that you'll always---let--it be--me

IT MADE MY DAY!! :)

today, i had done my presentation.
finally.
akhirnya.
at last.
2 presentation taw.
*bangge sbb tak pernah buat.

after this,
tumpu final je la :)

no more quiz,
no more test,
no more class,
no more lab,
no more project.

bahagia jgn cakaplah. mcm nk pergi midnight mlm ni jugak study final untuk malam ni jugak.

and also,
tadi dok upload photoscape version baru,

then, ade la nmpak icon2 baru,

then, kelik lah dekat icon y nampak mcm manusia tu,

then,bla bla bla bla

aku pun upload la satu gmbar ni,


then, then, then, then,









nampak tak? nampak tak? y aku bulat merah tuh?

ihik ihik ihik ihik. *siryes gelak gedik 

 15 tahun tu. rase muda remaja tahu? bhahahaha


but, i kenot stand, why, 76% je shows kunon2 aku ni pompuan. ?????
ah, takpe, aku maafkan, mungkin sebab aku bertudungkan, so tak nampak rambut cantik lagi kacak bergaya. ahaks :D








*tidur dgn sengih kambeng

Wednesday, May 23, 2012

mulut

lately, i dont know why, mulut aku ni cm laen mcm.
ayat asyik nak pedas.
asyik nak marah orang.
asyik nak perli.

taktaw la sebab lama terpendam.
atau sebab true color dah keluar.
or maybe sebelum ni aku memberontak dalam diam je kot.

but, at least, i know my mouth is kinda jahat lately.
not for some people. still tak sedar2 diri lagi.


see? see?
aku buat lagi.
haih.


Wednesday, May 2, 2012

pening.

aku pening nk pilih major sebenarnye.


sebelum ni dgn yakin aku nak network. sebab ape pun aku tak taw. sixth sense maybe. 
plus dgn lecturer y baik dan baik dan baik. 

but after g taklimat majoring, trus blur balik. tapi hati kata, cuba tetapkan pada y satu.y mula2 pilih dulu. ada sebab kenapa hati nk yang tu, ada sebab kenapa orang kata tak. kata ya.


so, ikut cakap atuk ah. tetapkan pada satu je. kalau dah minat, teruskan. 
insyaallah. 
nak solat, tgh tak bole solat. mampu doa je. :(


tapi sir baik dan baik dan baik tu kata sms je di mana2. Allah pasti terima.

tapi lagi, sir y baik dan baik dan baik tu mcm tak bg kami amek network. :(

just pray lagi.



tapi kalau pikir2 balik pun, kite kan bole cross subject.
 heeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)
tawakkaltu'alallah. 

moga dipermudahkan segalanya. amin..