Thursday, April 21, 2011

aku cume nak ckp.|| kebetulan

aku cume nak cakap, life sometimes mmg unfair.and  bagi certain org y kurg menghargai, life slalu sgt tak unfair.kan?
but, for me there's always a reason why something happens n why it does not.

long ago, oh, i dont remember how much long,
someone told me that,
in islam there is no coincedence.
dalam islam tiada perkara yang kebetulan. semuanya telah ditetapkan Allah.
telah ditulis di lohmahfuz.
hanya bergantung kepada kita bagaimana utk mengubah nasib masing2. itu sahaja.

well, terkeluar pasal kebetulan sebab tadi bace kat blog emi.
senanye cume nk cakap kat emi, dlm islam tiada kebetulan. semuanya telah ditentukan oleh Allah dengan sebab yang tertentu.
nak taip kat komen die aku rase malas.
tapi rajin plak kan tulis jadi entry nih.

ngeh3.
ni la emi komen aku. hiohiohiohio

1 comment:

~emi~ said...

ewah3..ni la namanya entry berkomen..HAHAHA