Monday, January 17, 2011

robert pattison.

dear,
sorry., did'nt mean to hurt you last night.
i know i had been such a spoiled brat.
tapi kite suke. seronok kene pujuk. hehe.
but then. kene marah balik. sobs.,(-,-')

you know why i like you so much,more than anyone before. a lot of reason why.

you are so cute. buat ape pon cute sgt. rase mcm nk tarek2 idung tu bg mancung lagik. =)

since you are the matang one and i'm the childish one usually i'm the one who start the fight,the merajuk, or anything y mengade2. then you're the one y kene pujuk.
mule2 tgk epi pujuk yana, yana mcm,

"er,,die ni tahu pujuk ke x?"

sgt sekejap taw tak x. mcm orang tak tahu apa2. yana mcm tgh mengadap org y btul2 tak reti pujuk org.
dlm kepala yana da macam ,
"mcm inikah cara 25 y/o guy pujuk 20 y/0 girl?.,(-,-')  "
then yana tanya btol2,epi pnah pujuk girl tak. u answered, "tak. rase mcm tak pernah jek.y dulu pon if ade pujuk skjp jek . if lame sgt epi buat tak tahu je.serabut kepale pk taw tak."

and i was like," oh really. aku ni da la kuat merajuk. sape nak pujuk aku weh nanti.,='("
but then after that, slowly, you too had learn how to persuade me, eventhough still nmpak lg mcm lelaki strangers pujuk budak pompuan 5 taun nanges sesat tak jumpe mak.haha. but you still try kan.
and same to me, kene kurangkan perangai kuat merajok tu. sbb sblum ni da kene marah ngan epi sbb kuat sgt merajuk.you said,

' takkan nk slalu gado/mrajok. ini baru couple taw da mcm ni. esok kalau da kahwin lagi la tak tahu mcm mana, tambah dgn mcm problem n tggungjwb lagi kan.'

"yela.,yela.,(-,-')"malu.nyorok muke da ni.(~~,)


then, every single thing i want or will do, you always one step ahead from me.
yana mmg tak payah ckp la nk mcm mana. epi mesti taw punye yana nk buat ape.
contoh,contoh.

liyana: epi, kite gerak awal la.,bole la., nk singgah bp mall.,
lutfi  : nk uat ape.,gerak awal nk uat ape kat bp mall tu.,
liyana: ala.,bole la.,
lutfi  : takkan nk bejalan je nanti.,bawak beg lagi ni.,
liyana: ala.,yela.,yela.,(T_T) tapi kalau kua  awal pon senang jugak kan.tak rush.,*aku nk menang jugak nih.
lutfi  :ckp jela nk tgk wayang dulu.,
liyana: eh,,cane taw nih., tak ckp pon lagik..(=,=)
lutfi  : tak payah nk ckp.taw sgt da. yela.yela.gerak kul 4.
liyana: ngeee~~~~~~~~~~*time ni aku tataw nk larik malu tutup muke or lompat2 riang ria.

sampai aku ckp ngan die," kalo epi taw yana nk buat ape sebenarnye, epi buat2 tak tahu taw. so nanti yana tak de la malu sbb epi tahu." *gile sakai kau yana. haha

senang kate die bole bace da la aku nk buat ape sbnarnye. nak blakon2 pon tak bole taw., mencik.


die ni ske tulis mesej mcm kereta api taw.,noktah tade,koma tade, brek tade., kadang2 je die rajin tulis. so, aku kene blaja la mcm mana nk bace msj die ni sbnrnye., n tak smpai sbulan aku da berjaya bace msj die tanpa ulang 3 kali. yeayy!!!:)

then, you are such a heart-melted. you can be anything i want. of course when at the right time only kan.

i need THE ADVISER,then you'll talk to me. mcm abang bg nasihat kat adik da.




i need a BESTFRIEND, then you'll accompany me the whole night to make sure i'm happy again.
i need a DOCTOR, you'll call me until my PMS cramp hilang smpai i can laugh out loud bg you pekak again., =)
i need TUKANg MARAH, you'll mad at me because i was such a spoiled brat and still childish at the age 0f,err, 20 now. hehe

but, as the reality goes on, the happpiness won't shine if there is no darkness. we also had our bad time. kadang tu mcm rase da tak kene syg, then you'll say,
"i'm doing this for your own good. i want to teach you to think maturedly from now on. syg da besar kan. bole pk sendiri da., "

eceh., cair lagik.haih.(=,=)

Then jalan sebelah dia seronok taw. sbb die 186cm. and aku 156cm. so, rase mcm jalan ngan bodyguard taw. haha


skrg da sem 2. you must be much more busy than before. thanx for still saving your time for me,dear.,

i miss your smile.

i miss your laugh.

i miss walking next to you and feel safe again.

i miss you asking me," nk makan kat mane? nk tgk crite ape ni?"

i miss your joke.

but most of all,

i miss YOU.

eh,kite tak penah amek gmbar sesame lg kan? why ha?

3 comments:

~emi~ said...

alololooww..tiut nye mereka.dush..!!!hakhak..sentap ati mak membacanye tau.sobs..kita just mampu pandang..hoho.;p

liyana nabilah said...

haha.,kemain sentap lagik hang.,hehe.,
relax la emi.,one day your dearest one muncul jugak.,trust me., pray each time you sujud., aku dlu cmtu weh.,:)
ade ke tak,tggu je:)

nadeyra said...

Wow ! Suweet, xyah bace yana yonet punyer entry ah camni, bace kau punyer pon, aku rase mcam, okay, when's my turn ? HAHA
Hope kau happy ngn dy, klu xnak, aq cop dy, bole ? Kah3