Sunday, November 7, 2010

mood: suppose to be studi'ing right now.

i'm not really intrigued to write anything right now. coz it suppose to be study+serious moment with boring face that eager to jump outside the window and having a big great blass joyously at mall right now.

and when i open my eyes it just only a dream. no riang ria poya2 until final is done. i mean, still you can go out right now but the fears of still study nothing wud love to haunt u while u'r walking for window shopping.
then, balik bilik baru tahu y oh-my-god-aku-blum-study-bab-ni-oh-kejap-lagilah-tido-dulu.
waddeheck?!

lots of things happen lately. the great one, when my lovey dovey loyal sweet phone was stolen. yeah. stoled by someone.
gini cte nye., slase lepas,balik uma kat kulai.rabu mak ajak kua g ioi. okeh time ni mood:hepi.
then adik aku y kecik tuh,ajak dok p men game.
*ayong+iwan

men drum ngan ayong. seronok siyot drum a.k.a macam drum cine tu. lebam tgn nk pegang stick n ketuk drum tu kuat2. law tak smpat follow ayong y ketukkan,. haha
then ade macik sorg tu tgk je aku men.*eleh macik,nk men kan.tu y jeling2 saye tuh.hoh
game ni ah.bez doe.(^__^)

pastu men kete ngan iwan. pheh.,dye plak y terer maen. baek je dye buat lap belok kiri kanan.tu baru 7 taun tuh.di ulang,7 taun. aku y ade lesen kete ni pon time selekoh je eksiden.selekoh je eksiden.
ni adik aku terer nih.

aku letak la henpon tu dpan mate.so, dgn harapn bile aku blah t aku igt la nak amek sbb da ade depan mate.
tapi malang.aku lupe nk amek. trus g tgk mak aku karaoke kat box. kejap je kot. aku sedar,pusing balik tgk fon da tade. ye salah sndiri gak. lupe. aku pon pk nape la bangang sangat time tu tak letak dlm poket je fon tu. *time ni rase da kebodohan diri sndiri pon bole tahan gak.*

sgt sedey time ni.sgt sedey. sgt2 sedey. fon tu setia ngan aku. aku tercmpak dye mcm mane skali pon ttp dye nk berbakti ngan aku. tiap mlm dok teman aku tdo. teman aku gayut. teman aku pegi jalan2. teman aku law sorg2.teman aku online sejam 2 hengget.
see? do you realize how valuable your hp are?
hp ni ah. love you dear~~ ai doakn you bahagia ngan pemilik haram baru k.

tape ah.redha.
.
.
.
.
.
.
.okeh.sedey lagik.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hurmmm.,,isk..,T_T
.
.
.
then bli hp baru y rege tak smpai serat tu pon.janji ade.,uhuk.,uhuk.,
ai janji ai jage yu baek2 k.insyaAllah taun dpan yu dpt adik baru lagi canggih ok.


oh ya. saya di perwira sekarang. pulang kembali kerana mahu study la sgt~~~
duduk di rumah sudah tentu tak dpt study.it's better here even sorg2 jek, time malam jek tdo ngan jiran sebelah.penakut. haha



p/s-- tape encik robert pattinson mlm2 bole teman kan? ihik ihik


p/s2: aku saspek budak llki  kecik lebey kurg umo 5 taon tu y amek fon aku. dye ade je dok men kete smbil tgk aku. tp tade token. jeles ah tu tgk aku men game kete smbil token byk lagik dlm poket.hoh

3 comments:

seyrah_sue said...

oohh,,phone ko ilang??giler arr..abes arr adik kembar phone ko tuh (phone aku lar,,k770i(black colour))...cian dy..separuh jiwa dy dah ilang~~

liyana nabila said...

ha.,taw pon.,sedey doe.,redha je la.,T_T
sparuh jiwa? taley blah.,haha

seyrah_sue said...

hahahah...kata kembar...susah sng bersama arr...so,,bila kembar dy ilang,,seprauh jiwa ilang arr..hahahha